Glasses

Hejhalloj! 
 
Onsdag idag, har inte gjort så mycket... Mest vart hemma och tatt det lugnt. Sådana dagar behöver jag mer av.. Nu på kvällen har jag även vart iväg och tränat en sväng och fixat i ordning lite grejer till skolväskan. ^^ 
 
Igår så var jag och mamma hos optikern (för er som inte vet, så är jag översynt och använder glasögon när jag ska läsa/kolla på datorn/är i skolan. Men mina glasögon har blivit på tok för små så vi var iväg och provade ut nya. Tog med mig en massor med par hem och bestämde mig ganska fort för ett par från märket Cheap Monday. Dem är riktigt snygga och en bild på dem finns lite längre ner i inlägget. :)
 
Imorgon ska jag träffa Linnea en sväng på förmiddagen. (tryck på hennes namn för att komma till hennes blogg) det var längesedan vi träffades så det kommer bli roligt. :D Sedan på kvällen ska jag, Jossan o Emma till Johanna för att fira att hon fyllt år! Efter som Johanna är helt galen i pll, fast vem är inte det haha, så har vi alla fått i uppdrag att klä ut sig till en av huvudpersonerna själv fick jag Aria, vi får se hur det går haha!
 
 
 

Rönnbär

 
 
 

Photoshoot

 

Musiktips

 
 
 

New in

 
Köpte dessa två produkter för inte så längesedan. Anledningen var att jag ville ha någon form av lypsyl i skolväskan. Så fick med mig dessa två godingar och båda luktar supergott och återfuktar bra! Tips till er. :)
 
 

Liseberg

Kaninen iggade mig...
Tillslut så fick jag en kram :D
Blev pisseblöt i Kållorado
 

Bilder från i torsdags

Cooling...
Världens sötaste och bästa kusin:
Läser kortet...
 

Bildbomb Landskrona

Förlåt för att bilderna är i så dålig kvalité men alla är tagna med mobilen för hade inte med mig kameran. :)
 
 
 
 

Ja...

Hej!
 
Har inte hunnit blogga i helgen för har varit upptagen med mycket andra saker. I torsdags fyllde jag ju år och  dagen var helt underbar. Hela förmiddagen gick åt till att baka tårta och den blev helt perfekt ;) På Kvällen kom släkten och vi åt världens godaste fisksoppa och tårta till efterrätt som sagt. Tänkte göra ett inlägg med mina presenter som jag fick :)
 
I fredags var jag och Emma på Liseberg och vi hade verkligen skitkul. Jag och Emma åkte Atmosfear för första gången, stolt jao. Heheh xD Kramis.

I'm back

 
Hej!
 
Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat på flera dagar och jag ska berätta. Har nämligen vart iväg på ett utbildningsläger där dem 55 bästa fotbollspelarna i Göteborgs distrikt, i min åldersklass då såklart, får åka på! Lägret var i Landskrona och det var så kul! Alla som skulle åka med åkte i en gemensam buss som tog ungefär 3 timmar och vi åkte vid 11 tiden på Torsdag förmiddag och kom hem igår (söndag) vid fem tiden. Det har som sagt vart jättekul för vi fick bo och spela med tjejer från andra lag och föreningar. Träffade många nya personer och skaffat mig nya vänner. Vi tränade totalt sex stycken träningspass och tre stycken promenader så det har vart ganska jobbigt och ansträngande, därför var jag rätt så trött när jag kom hem igår och därmed ingen bloggning. Men nu är jag "back on track" igen!
 
Jag kommer publicera bilder i ett enskilt inlägg från dagarna för tyckte att det blev lite "rörigt" att liksom göra allt i samma. Men annars idag så ska jag iväg en sväng till stan och kolla lite, ska också träna fotboll ikväll (antagligen, om jag inte är allt för trött eheh). Men jag hoppas verkligen att ni har haft det bra när jag har vart borta, puuussss!
 
 

PLL-mys


14 år nu jao...

Hej
 
Idag fyller man 14 då xD Mamma, pappa och brorsan väckte mig klockan 06.42 för att det är den tiden jag föddes. Pappa ska jobba idag så dom var tungna att väcka mig tidigt. Det gör inte så mycket för mig för jag kan ju ligga kvar i sängen hur länge jag vill :) Ikväll kommer släkten och firar mig, mys mys. 
Kram'
 

Bullbak

Hej!
 
Jag har inte hunnit blogga någonting idag för jag har varit ganska upptagen. Vi har bakat bullar, som ni ser på bilden. Har inte smakat på dom än men dom ser iaf väldigt goda ut. Hembakta bullar är någat att det godaste jag vet! Mums.
 
Ska snart och träna så vi ses <3

Photoshoot, Laban & Marwin

 

Bästa appen!

 
Tänkte tipsa er om denna appen som är riktigt grym och som alla beliebers borde skaffa! Den heter "The Key" som Justins nya parfym han precis lanserat också heter. (kommer dock inte till sverige förrän v.33) Det är en veckarklocka med massor utav Justins låtar man kan välja mellan att vakna till. Den har en grymt fin design och hela idén är genial. Den är gratis och finns att hämta i AppStore!
 
 
 
 

Tigerkaka

 
Hej och godmorgon! 
 
Uppdaterade inte särklit mycket igår men det beror på att jag har dratt på min en himla jobbig förkylning, BUHU. Har fortfarande rejält ont i halsen och huvudet men ska försöka ge er lite inlägg i alla fall (tur att ni har världens bästa Johanna som uppdaterar åt er, hihi) 
 
Igår bakade jag i alla fall en tigerkaka men lillasyster och den blev faktiskt riktigt god! Mönstret på den blev lite rolig (haha) som ni kanske ser på bilden. ;) Vill ni att jag ska slänga in ett reccept så är det bara att kommentera. Gjorde annars inte så mycket, låg i sängen och kollade på serier mest. Ska gå ut nu och få lite frisk luft, men vi hörs puss!
 
 
 

Hamstrar

Hej!
 
Idag kommer Annie hit och lämnar laban (hennes hamster). Jag ska passa honom i en vecka medans hon är bortrest. Det ska bli jättekul att ha en till hamster i huset. Marwin får lite sällskap och är inte helt ensam längre... Laban är en vit liten dvärghamster som är hur söt som helst. Det kommer bli väldigt mysigt denna vecka jag ska passa honom. Kram<3 
Har ingen bild på Laban men en på Marwin får väl duga. Annie har faktist tagit bilden, hihi xD
 

Träningsdags!

 

Stranden

Hej!
Är på stranden just nu och har det allmänt trevligt. Solen lyser och det är ganska varmt. Har precis badat och det var ungefär 20 grader vattnet, härligt!

Ikväll börjar fotbollsträningarna igen och det ska bli riktigt kul. Har saknat laget även fast det bara har gått några veckor. Ska bli väldigt härligt att se dom igen. Kram!

 
 

Best friend

 
 
 
 
 

Gillat

 
Hejhopp!
 
Har eran dag vart bra? Min har vart väldigt, vanlig.. haha! Klassisk söndag typ, vi hade lite gäster förut som var här och badade i poolen och så. Annars har jag inte gjort så mycket alls. Vädret har vart helt amazing och enligt prognoserna ska det bli nästan lika fint imorgon också, love life. 
 
Nu på kvällen, eftermiddagen (?), så grillade vi lite kyckling med klyftpotatis och grönsaker, nomnomnom. Riktigt gott, har blivit lite av en favorit hos mig faktiskt. ^^ Men har somsagt inte gjort så mycket idag, fikat lite med familjen badat lite, tog en sväng med lonboarden och inte så mycket mer. Sådana dagar är riktigt sköna ibland! Speciellt med tanke på vilken förkylning jag har dragit på mig usch. :( Men jag uppdaterar mer imorgon för nu börjar jag faktiskt bli trött, nattuggla som jag är men inte idag tydligen.
 
 
 
 
 
 

Musik

 

Idag är det en varm dag

 
HEEJ!
 
Det är så skönt väder idag. Stor skillnad från igår, igår var det varmt men regn idag har solen också bestämt sig för att komma hit. HÄRLIGT! :D Har inga speciella planer alls på dagen så ska nog lägga mig ute vid poolen med en bra bok = Harry Potter. Men det är somsagt riktigt riktigt härligt sommarväder och därför ska jag inte hänga här vid datorn allt för länge, om jag kan slita mig eheheh. 
 
Har ni några skojsiga planer på dagen? Tell me. :)
 
 

Skottland

Hej!
Jag var i Skottland för någon vecka sedan, kom hem i Onsdags :) Här kommer en liten bildbomb från när jag var där!
Vandring i Skottlands härliga skogar
Besök på Inveraray Castle (där dom spelar in serien Downtown Abbey)
Ett heligt kors
Provade Många roliga hattar... xD
Mys i solen...
 

Dagens outift

 
 
 

Okej det var typ värt det...

 
 
 

Lördag

 
HEEEJ!
 
Lördag idag = HÄRLIGT! Lördagar är helt klart den bästa dagen på veckan, det är ju godisdagen, ehehe. Har faktiskt inte köpt något godis än, fattar inte hur jag har kunnat hålla mig. Men det regnar som bara den och har verkligen ingen lust till att gå ut, men jag tror jag tar med min tappra gamle vän longboarden min och drar mig ut i alla fall.
 
När jag kommer hem ska jag nog sätta mig framför serier och mysa mig med mitt efterlängtade godis om jag känner mig själv rätt, såvida jag inte får något superryck och hittar på något annat haha. Ha det bra sålänge så uppdaterar jag mer senare, stay tuned!
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

 

Målat naglarna

 
 
 

Monster University

 Hej!
 
Jag och Linnea var ju på bio idag och det var jättekul. Monster University var väldigt rolig även fast den var barnslig. Vi är ju ganska barnsliga av oss så vi skrattade mycket. Jag rekommenderar den till er som gillar dom andra Monsters inc filmerna. Har inte mycket mer att säga men jag har iaf haft en underbar dag. Puss :*
 
Hur söt kan man va...?
 
 

Dagen

 
Helluuuu!
 
Tänkte berätta lite om dagens planer för er. Nu innan lunch så ska jag inte göra något speciellt alls mest chilla i rummet, typ. Behöver dock städa, huhuhuhuhu. När jag har ätit ska jag o Johanna in till stan. Vi ska fika gå på bio och så, kommer bli supermysigt! Vi ska se den här nya "Monsters Inc" filmen, ehe. Den verkar sjukt gullig så ja. Vi båda älskar den första filmen så uppföljaren borde ju vara minst lika bra, eller? ^^ 
 
Nu ska jag i alla fall lägga ifrån min datorn en stund och gå ut, det är ju faktiskt ganska varmt ute. Även fast sverige är kallt typ, heh. Men vi hööööörs!
 
 
 
 
 

Presentation Johanna

Hej!
Jag är en pratglad tjej på 13 år. Jag vet att det står i "om oss" att jag är 14 men jag fyller ändå 14 om en vecka  så;). Mina intressen är att spela fotboll, dansa, fotografera och vara med mina vänner. Om ni känner mig väl vet ni att jag verkligen inte kan sluta skratta ibland. Jag kan skratta åt vad som helst precis närsomhelst. Så det kan bli ganska pinsamt ibland, men man får väl bjuda på sig själv? 
 
Jag lever ett härligt liv i Göteborg och vill gärna dela med mig av det till er. Vi hörs! <3
 
 
 
 

Presentation Linnea

 
Hej! ♡
 
Jag är en av två ägare på denna bloggen och mitt namn är Linnea som de flesta kanske redan vet. (?) Jag är 14 år och är bosatt i stora Göteborg. På min fritid så gillar jag att spela fotboll ,som jag gör tillsamans med Johanna i världens bästa lag, fotografera som jag gör med min Canon EOS 1100D, dansa, och vara med mina vänner. Jag fullkomligt älskar djur, höhö, och har tre stycken hemma. Två hamstrar och en liten buskatt! :'3
 
Jag har känt Johanna sedan många år tillbaka, men det är först från sexan som vi började umgås mer då vi hamnade i samma klass. Nu är vi supernära vänner och gör allt tillsamans! Har inte så mycket mer att säga, är det något ni undrar kommentera annars kommer ni få lära känna oss under bloggens gång, pussar!