Plugg plugg...

...och lite mer plugg.

Har väldigt mycket i skolan just nu, känns det som. Även fast det kanske inte är såÅ mycket... Jag har pluggat sedan jag kom hem från skolan (ommaninteräknarmedpauserna). Tänkte snart ta en paus igen och göra läxan som jag fick av Linnea. Den är typ tusen gånger roligare än skolans läxor :) Jag ska göra ett bildkollage. Men vi hörs, puss! <3
Matchning på hög nivå!

Taggad

Hello<3 
Som rubriken lyder är jag riktigt taggad inför matchen som Linnea precis berättade om^^ Lyssnar just nu på musik för att tagga lite extra. Det ska verkligen bli kul att spela idag :) Jag behöver komma ut och få lite luft, har bara varit inne hela dagen typ. Hinner inte säga något mer för nu måste jag dra, vi hörs :*
Fatta inte riktigt hur jag fick till bilden... Jag höll en matta bakom mig, thihi xD



love football


Hej! ^^

Hoppas ni mår bra! Har själv inte gjort så mycket idag, vanlig måndag. Kom hem runt tre och har bara gjort läxor och ätit middag. Var ute lite och trixade på baksidan också. Ikväll, klockan 20:00, ska jag spela match. Det är en seriematch mot ett bra lag så det gäller att kämpa, hoppas alla är taggade det är jag iallafall! Ser ut som att det kommer börja regna igen dock. Regnat nästan hela dagen men när det väl slutade så trodde jag faktiskt att set skulle hålla men det ser inte ut så. Jaja, bloggar lite mer efter matchen/imorgon! 

Pusss. ❤





Godmorgon!


Hej och godmorgon! 

Bloggar ifrån den nya mobilappen nu, den funkar jättebra! Lite buggar kvar bara men det finns så mycket mer man kan göra till skillnad från den gamla så det är ett stort plus!

Iallafall, gick upp ganska tidigt idag. Skönt att ha lite tid för sig själv, men det bästa är att dagen känns så mycket längre när man går upp lite tidigare. Synd att det är så segt väder idag, men älskar när man kan sitta inne och läsa en bok och inte känna dåligt samvete över att man inte är ute. ;) Fast det får gärna bli bra väder till ikväll för då är det  fotbollsträning. 

Men hoppas ni får en bra dag, puss. ❤




Drar till dansen<3


Bumblebee

 
|| Canon EOS 1100D || Fotograf: Linnea ||
 
 
 

Fredag

 
Hej^^
Kom hem från skolan för ett tag sen så just nu softar ja bara xD Ganska chill dag i skolan, började med slöjd och efter det hade vi brandövning. Brandövningen tog halva mattelektionen så vi hade bara 30 min matte, gött^. Efter det hade vi Svenska och sedan lunch :) Sissta lektionen var Hemkunskap och vi lagade pannbitt, gotti gott! Det är ju fredag den 13:de idag, men jag har inte haft otur än.... Nu kommer jag säkert få det bara för att jag skrev det, men men. Vis ses, pöss<3

Pluggpaus

 
Hej på er!
 
Hoppas ni gör något roligare än jag.. Har hemkunskaps prov imorgon så har pluggat hela dagen inför det, eller ja prov och prov. Men vi får några sidor varje vecka som vi har förhör på på fredagen. Så kanske mer som ett läxförhör! ^^ Menmen, tog en liten paus för att skriva lite till er. :D Har verkligen inte hänt något roligt alls idag.. Måste bara berätta för er att jag har fått världens bästa schema nu i åttan, för bra för att vara sant typ. Vi slutar innan tre varje dag ja ni läste rätt. Så himla skönt, men det bästa är att vi börjar 8:35, 08:50 & 08:55 tre dagar. (och två dagar börjar vi åtta men låt inte dem förstöra min glädje nu okej) Så det är hur chill som helst och det är bra med mycket tid emellan skola och träning så man hinner både blogga och plugga, ihihihi. 
 
Men ska fortsätta att fördjupa mig i hemkunskapsboken, så kul.  Lite senare ska jag ner till vallen och spela seriematch, är riktigt taggad idag. Sugen på att spela, så ser verkligen fram emot det! Vi hörs senare PUSS
 
 

We are back on track

 
Längesedan nu men HEJ! :D
 
Jag och Johanna har bestämt oss för att vi ska börja blogga igen. :D (låtsas bli lite glada iallafall) Men vi tänkte somsagt sätta igång igen och hoppas att vi har några läsare kvar fortfarande isåfall ger jag er en stor applåd. ^^ Hinner inte skriva värsta inlägget nu eftersom jag snart ska gå till fotbollsträning men jag har haft det bra och om ni undrar över något som har hänt på senaste tiden så är det bara att skriva i kommentarsfältet. 
 
Har vart en vanlig och ja, tråkig onsdag idag med skola och läxor. Har faktiskt vart så duktig och pluggat ända sen jag kom hem harinteallstattkakpaos.. Ni måste vara stolta över mig. :'D Och ni som känner mig eller läst vår blogg förut så vet ni att onsdagar = fotboll! Så ska gå och byta om och göra mig i ordning, vi hörs så länge! 
 
Om inte Johanna skriver så får ni ringa och skälla på henne PUSS